Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ποιο είναι το πρόσωπο από τη ΝΔ στο νομό Πέλλας που έκανε αρνητικό ρεκόρ!

Η Νέα Δημοκρατία είναι το μεγαλύτερο Κόμμα της κεντροδεξιάς με παρόν και σημαντικό παρελθόν που όταν χρειάσθηκε Κυβέρνησε σε δύσκολους περιόδους στην Ελλάδα. 
 
Και στο νομό Πέλλας αρκετοί είναι οι πολιτικοί που έχουν τιμήσει τα ψηφοδέλτια του Κόμματος και με την παρουσία τους αγωνίστηκαν για το καλό του τόπου. Μάλιστα έχουν διακριθεί και με τις εκλογικές τους επιδόσεις καθώς οι Γιώργος Καρασμάνης, Δάνης Τζαμτζής και Πόπη Φουντουκίδου κατά το παρελθόν είχαν μερικές δεκάδες χιλιάδες ψήφων στο ενεργητικό τους. Στις εκλογές όμως της 25ης Ιανουαρίου μια υποψήφια έμελλε να κάνει αρνητικό ρεκόρ ψήφων από το 1974 έως και σήμερα. 
 
Αυτή είναι η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κυρία Σπαρταλη-Σαββιδου Μαλαματενια (Ματινα) του Ιωάννη έλαβε στις εκλογές 1.423 ψήφους. Θυμίζουμε ότι το 1981 ο υποψήφιος Βουλευτής Γρηγόριος Δημητρίου είχε λάβει 1.628 ψήφους ενώ το 1996 ο Νίκος Φώτος είχε λάβει και αυτός ακριβώς τους ίδιους ψήφους (1.628) Βεβαίως οι εκλογικές αναμετρήσεις του 1981 και του 1996 ήταν με μονοσταυρία ενώ οι τελευταίες δισταυρία. Τέλος πάντως αυτά έχει η εποχή και τα ρεκόρ είναι για να σπάνε. Πάντως αξίζει να αναφερθεί και αυτό το γεγονός.
Η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα



πηγη: meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *