Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Κλήρωση 4 κατοικιών στον Δήμο Αλμωπίας - Τι ισχύει με την προθεσμία και τις προϋποθέσεις συμμετοχής

O ΟΑΕΔ θα διενεργήσει απογραφή δικαιούχων για την συμμετοχή σε κλήρωση 4 κατοικιών στον Δήμο Αλμωπίας από τις κατοικίες που είχαν αγοραστεί από τον ΟΕΚ βάση προγράμματος αγοράς διαμερισμάτων.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στην κλήρωση είναι από 1/2/2015 έως 15/3/2015.
Δικαιούχοι είναι όλοι οι εργατοϋπάλληλοι που συνδέονται με τον εργοδότη με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου και πληρώνουν εισφορές στον ΕΛΕΚΠ πρώην ΟΕΚ και εργάζονται ή κατοικούν στον δήμο Αλμωπίας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι συνταξιούχοι οι οποίοι πλήρωναν εισφορές υπέρ ΟΕΚ πριν την σύνταξη τους και μένουν στον δήμο Αλμωπίας.
Δεν δικαιούνται να συμμετέχουν τα μεμονωμένα άτομα.
Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει τα τρία τελευταία χρόνια 2012,2013 και 2014 συνολικά 120 ημέρες εργασίας.
Σε περίπτωση που δεν έχουν τα 120 ημερομίσθια μπορούν να κάνουν εξαγορά μέχρι 50 ημερομίσθια μέσω ΟΑΕΔ. Η εξαγορά θα γίνει μετά την κλήρωση.
Οι ημέρες επιδότησης ανεργίας, ασθενείας, κυοφορίας-λοχίας και αναπηρίας με ποσοστό αναπηρίας πάνω από 50% υπολογίζονται ως μέρες ασφάλισης.
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
Οι δικαιούχοι και τα προστατευόμενα μέλη τους δεν θα πρέπει να έχουν ιδιόκτητη κατοικία ή άλλα περιουσιακά στοιχεία και να μην έχουν πάρει δάνειο από τον ΟΕΚ.
Επίσης να μην έχουν μεταβιβάσει ακίνητη περιουσία μέχρι 2 χρόνια πριν την υποβολή της αίτησης.
Να προστατεύουν τουλάχιστον ένα μέλος οικογενείας σύζυγο ή παιδί.
Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν ο ένας εκ των δύο συζύγων άσχετα αν και οι δυο πληρούν τις ασφαλιστικές προϋποθέσεις.
Οι αιτήσεις και τα σχετικά έντυπα θα παραλαμβάνονται και θα κατατίθενται στον ΟΑΕΔ Έδεσσας.
Για περισσότερες πληροφορίες και για την συμπλήρωση των εντύπων να απευθύνεστε στο Εργατικό Κέντρο Έδεσσας, Φλωρίνης 4 δίπλα στο ΙΚΑ της εργάσιμες ημέρες και ώρες 8:00-2:30 και 18.00-20:30 εκτός Τρίτης και Παρασκευής το απόγευμα και στο τηλέφωνο 2381023439.
Για το Εργατοϋπαλληλικό κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Ν. Γκοτζαμάνης Ε. Δημητριάδη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *