Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ποια εκλογή Βουλευτή φέρνει αλλαγές σε Δημοτική παράταξη στην Πέλλα;

Μπορεί οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου να ολοκληρώθηκαν με θρίαμβο της Αριστεράς αλλά η εκλογή τριών Βουλευτών στο νομό Πέλλα φέρνει αλλαγές και στην τοπική αυτοδιοίκηση.



Ειδικότερα ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης ο οποίος είναι επικεφαλής δημοτικής παράταξης στον Δήμο Αλμωπίας θα παραιτηθεί από την θέση του ως δημοτικός σύμβουλος Αλμωπίας και τη θέση του θα πάρει η πρώτη επιλαχούσα Γεωργία Αμπάρη η οποία είχε έρθει πρώτη σε σταυρούς από την δημοτική ενότητα Αριδαίας.




Γιάννης Σηφάκης Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Η κα Αμπάρη λοιπόν έχει όλο το καιρό μπροστά της να αναδείξει τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν στην Αλμωπία. Πληροφορίες αναφέρουν πως θα παραιτηθεί από τη θέση του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου το δεύτερο μέλος του συνδυασμού Δημήτρης Ασβεστόπουλος ώστε να αναλάβει επικεφαλής της παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο και την θέση της γραμματείας να πάρει η κα Αμπάρη. Βεβαίως ο κος Σηφάκης θα παρακολουθεί στενά τα τεκταινόμενα στον Δήμο Αλμωπίας από κοντά και θα παρεμβαίνει όποτε το κρίνει απαραίτητο.




Η Γεωργία Αμπάρη

πηγη: Meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *