Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Αλμωπός - Πιερικός 3-2 (Πρωτάθλημα Νέων Κ17)

Σ’ ένα εξαιρετικό ματς, στο οποίο και οι δύο ομάδες πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό για τη νίκη, η ομάδα Κ17 του Αλμωπού νίκησε την αντίστοιχη του Πιερικού Κατερίνης με σκορ 3-2, στο γήπεδο της Μίκρας Θεσ/νίκης και στα πλαίσια του πρωταθλήματος Νέων Ειδικής Βαθμολογίας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι νέοι του Αλμωπού προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ, με γκολ των Κώστα και Αμπάρη, για να ισοφαριστούν ισάριθμα. Τελικά όμως κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με γκολ του Κασσά, συνδυάζοντας την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας μ’ ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Για τον Αλμωπό αγωνίστηκαν: Καρατζίδης, Κιουλτζόπουλος, Αγγελάκης, Λαμπρίδης(Αμπάρης), Δεμίρης(Μένκσι), Σαπουντζής, Κώστας, Μήντσης, Πασσαλίδης, Φανιάδης(Παρούτογλου), Κασσάς(Παρασκευάς)


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *