Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Έως 25 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για τις Πανελλαδικές

Την Τετάρτη 25 Φεβρουάριου ολοκληρώνεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2015.

Επίσης μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου θα πρέπει να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να εξεταστούν προφορικά οι μαθητές και απόφοιτοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες.

Μέχρι στιγμής στις διαδικασίες των πανελλαδικών εξετάσεων τηρείται το χρονοδιάγραμμα των προηγούμενων ετών.

Όσον αφορά την ημερομηνία των πανελλαδικών, ανώτατο στέλεχος του Υπουργείου Παιδείας ανέφερε ότι δεν έχει ληφθεί ακόμα απόφαση για την ημερομηνία έναρξής τους.

Το προηγούμενο έτος οι πανελλαδικές ξεκίνησαν πιο αργά από άλλες χρονιές αλλά σε αυτό συνέβαλαν και οι δημοτικές εκλογές και οι ευρωεκλογές.





news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *