Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Γιάννης Σηφάκης: Παρέμβαση στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεοδωρίδη Θεόδωρο για άμεση λύση στην δυνατότητα να συνεχίσει η λειτουργία της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας και του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης

Μετά τις συναντήσεις την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου με τους κτηνοτρόφους της Αλμωπίας (αγελαδοτρόφους και αιγοπροβατοτρόφους), τον Αγροτικό σύλλογο Αλμωπίας, τον Δήμαρχο Αλμωπίας και εκπρόσωπο των διοικητικών υπαλλήλων των προαναφερόμενων υπηρεσιών ο Γιάννης Σηφάκης, Βουλευτής Πέλλας, συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεοδωρίδη και συζήτησε το θέμα που έχει προκύψει με την Κτηνιατρική Υπηρεσία και το γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης Αριδαίας. 

Στην συζήτηση μετέφερε τις έντονες διαμαρτυρίες του Αγροτικού συλλόγου Αλμωπίας, των κτηνοτρόφων Αλμωπίας και του συλλόγου εργαζομένων Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για την μετακίνηση των διοικητικών υπαλλήλων από τις προαναφερόμενες υπηρεσίες. Ακόμη επισήμανε ότι η κατάσταση με την αποδυνάμωση ή απομάκρυνση υπηρεσιών από την Αλμωπία πρέπει να αντιστραφεί. Ήδη, όπως είναι γνωστό, αποφασίστηκε μετά από την συνάντηση του με τον Αναπληρωτή Υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Στρατούλη Δημήτρη πριν λίγες μέρες το πάγωμα της απομάκρυνσης του ΙΚΑ Αριδαίας στην κατεύθυνση άμεσων αποφάσεων για την οριστική ματαίωση των αποφάσεων απομάκρυνσης του. 

Αποτέλεσμα της συζήτησης με τον κ. Θεοδωρίδη ήταν να κανονιστεί σύσκεψη στην αντιπεριφέρεια την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου στις 2:00 μμ με την συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων, του κ. Αντιπεριφερειάρχη, του Προϊσταμένου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τσαντάκη, των υπαλλήλων, του συλλόγου εργαζομένων, του Δημάρχου Αλμωπίας, του Αγροτικού συλλόγου Αλμωπίας, των κτηνοτρόφων.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *