Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Παραίτηση βόμβα δημοτικού συμβούλου στην Έδεσσα!

Ως βόμβα έπεσε στο δημοτικό συμβούλιο Έδεσσας η απόφαση του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας να παραιτηθεί από την θέση του Προέδρου της Επιτροπής Παιδείας του
Δήμου Έδεσσας. 

Ο κύριος Ταπαζίδης είχε φέρει στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο πρόταση που αφορούσε την επιτροπή Παιδείας και μάλιστα πέρασε και από το προσυμβούλιο. Εντούτοις κάποιες διαφωνίες του αντιδημάρχου Οικονομικού Γιάννη Μουράτογλου οδήγησε στην απόφαση να θέμα να αναβληθεί εξοργίζοντας τότε τον Δημήτρη Ταπαζίδη ο οποίος αποχώρησε αφήνοντας αιχμές. Τότε έγινε λόγος για βεντέτα των δυο πολιτικών καθώς στο παρελθόν ο κος Ταπαζίδης δεν είχε ψηφίσει την πρόταση για την ιδιωτικοποίηση των σκουπιδιών. 

Όπως και να έχει το πράγμα φαίνεται πλέον ότι μπορεί να επισκιάστηκαν τα προβλήματα της δημοτικής αρχής από τις Βουλευτικές εκλογές όμως το 2015 αναμένεται να έχουμε αρκετές εξελίξεις.



meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *