Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Η Θεσσαλονίκη ανάμεσα στις δέκα πόλεις με την καλύτερη νυχτερινή ζωή!

Ο παρακάτω κατάλογος εκδόθηκε για πρώτη φορά στο βιβλίο του National Geographic για τις πόλεις με την καλύτερη νυχτερινή ζωή.. Μαντέψτε.. Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται ανάμεσα τους!!


Δουβλίνο, Ιρλανδία
Παγιδευμένη ανάμεσα στο Κολέγιο Τρίνιτι και την παλιά πόλη, η περιοχή του Temple Bar είναι μια γειτονιά γεματη νυχτερινά κέντρα, ενώ η μπύρα ρέει σαν χείμαρρους στο Brazen Head, την παλαιότερη παμπ της Ιρλανδίας (ιδρύθηκε το 1198).

Βελιγράδι, Σερβία
Κανείς δεν θα μπορούσε να περιγράψει το Βελιγράδι ως όμορφη πόλη, αλλά η θορυβώδης νυχτερινή ζωή της είναι έχει παγκόσμια φήμη. Ειδικά στους μεταβιομηχανικούς χώρους της περιοχής Savamala τα παπούτσια του χορού παίρνουν φωτιά!

Λα Παζ, Βολιβία
Στα 11.800 πόδια (3.597 μέτρα), η πρωτεύουσα της Βολιβίας αποκτά μια μικρή ψύχρα μετά το ηλιοβασίλεμα, ακριβώς την ώρα που οι κάτοικοι συρρέουν με σκοπό να πιουν κάτι για να ζεσταθούν και να μοιραστούν τα μυστικά τους. Μην είστε ντροπαλοί: Αυτό η εκλεπτυσμένη κυρία υποδέχεται τους επισκέπτες με ανοιχτές αγκάλες.

Σάο Πάολο, Βραζιλία
Η αισθησιακή μεγαλούπολη της Βραζιλίας έχει άπειρες επιλογές. Απολαύστε ένα γεύμα ή ένα ποτό και λικνιστείστε σε ρυθμούς samba και bossa nova.

Σαν Χουάν, Πουέρτο Ρίκο
Εκεί που φλερτάρουν σαν το διάβολο.. Δηλαδή στα μοντέρνα μπαρ κατά μήκος της οδού Σαν Σεμπαστιάν. Τροπικά clubs και Piñacolada είναι must.

Γκόα, Ινδία
Είτε αναζητάτε μια απομονωμένη κρύπτη ή ένα ολονύχτιο πάρτυ, οι παραλίες της Γκόα είναι ότι πρέπει για εσάς.

Ίμπιζα, Ισπανία
Εάν το ρολόι σας δείχνει συνεχώς ότι είναι ώρα για πάρτυ, η Ίμπιζα είναι ιδανική για να σας κρατήσει ξύπνιους μέχρι το πρωί. Πίστες χορού που καλύπτονται από αφρό, πισίνες και αιωρούμενοι DJs.

Χιούστον, Τέξας
Μετά τη δύση του ηλίου ετοιμαστείτε για μια διαφορετική διασκέδαση.. Εξαιρετικό θέατρο αλλά και καταπληκτική τζαζ μουσική είναι από τα καλύτερα που μπορεί να σας προσφέρει η πόλη.

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Θυμηθείτε τα παιχνιδιάρικα ψηφιδωτά των αρχαίων Ελλήνων.. Στην περιοχή της Συγγρού / Βαλαωρίτου αλλά και τα Λαδάδικα οι άνθρωποι συνθέτουν ένα τέτοιο ψηφιδωτό και κρατούν το πνεύμα της διασκέδασης ζωντανό!

Μπακού, Αζερμπαϊτζάν
Αυτή τη στιγμή το Μπακού, αποτελεί την πιο χαλαρή μπαρ σκηνή σε αυτήν την πλευρά του Καυκάσου… 
 
 

ΠΗΓΗ: karfitsa

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *