Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Σπάνιο φαινόμενο: Παγωμένα κύματα στον Ατλαντικό Ωκεανό (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η θάλασσα δεν παγώνει από το κρύο λόγω της ποσότητας αλατιού που διαθέτει. Ωστόσο το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας με τις πολικές θερμοκρασίες που σαρώνει
τις τελευταίες μέρες τις ΗΠΑ φαίνεται ότι έχει αλλάξει τα δεδομένα.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν δείχνουν ακόμη και τα κύματα στα νερά του ωκεανού να παγώνουν. Με αποτέλεσμα να συνθέτουν ένα μοναδικό φαινόμενο.

Τις σπάνιες φωτογραφίες αποθανάτισε ο σέρφερ Jonathan Nimerfroh από το Nantucket της Μασαχουσέτης.


Μιλώντας στην Daily Mail Online, ο Nimerfroh αναφέρει:

"Όταν κατέβηκα στην παραλία παρατήρησα κάτι περίεργο στον ορίζοντα. Πλησίασα και είδα ότι σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από την ακτή, ο ωκεανός είχε αρχίσει να παγώνει" τόνισε και συμπλήρωσε:

"Την επόμενη μέρα κατέβηκα πάλι για να δω αν είχαν λιώσει, όμως στην ίδια περίπου απόσταση η επιφάνεια του νερού ήταν τελείως παγωμένη. Δεν υπήρχαν κύματα. Ρώτησα τους ψαράδες και τους σέρφερ αν είχαν ξαναδεί κάτι παρόμοιο στην περιοχή και μου είπαν ότι ήταν η πρώτη φορά που έβλεπαν κάτι τέτοιο".


Δείτε παρακάτω τις εκπληκτικές φωτογραφίες:







news.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *