Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Εκδηλώσεις του Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας για το Φεβρουάριο

Μήνας του έρωτα και της αγάπης ο Φεβρουάριος και το Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας έχει προγραμματίσει τις ακόλουθες εκδηλώσεις: 


Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 «Κραταιά ως θάνατος αγάπη»: 

Oι ενήλικοι επισκέπτες του Μουσείου θα έχουν τη δυνατότητα, μέσα από την εικόνα, τον αφηγηματικό και τον ποιητικό λόγο, την απαγγελία και την υποκριτική, να ταξιδέψουν στο παρελθόν, το οποίο μας δίδαξε την παντοδυναμία του έρωτα και γιατί «η αγάπη είναι δυνατή σαν τον θάνατο», όπως σοφά λέγει ο Σολομών στο «Άσμα Ασμάτων». Αφήγηση: Νικόλαος Παππάς (Αρχαιολόγος)
• Απαγγελία: Τάσος Παπαναστασίου (Ηθοποιός). 

Στα ενδιάμεσα κενά θα ακουστούν στίχοι και μουσική επώνυμων δημιουργών. Χαιρετισμός εκδήλωσης: Ελισάβετ Τσιγαρίδα (Προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας). Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό .... 

Επίσης στη διάρκεια του Φεβρουαρίου σε συγκεκριμένες ημέρες στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας, θα υλοποιηθεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές δημοτικού και γυμνασίου με θέμα «παιχνίδια της αγάπης».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *