Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ialmopia BET: Έρχεται με...γκολ η Γ' Γερμανίας!

Καλημέρα παίδες! Σάββατο, 7/2 σήμερα, και το ialmopiaBet επανέρχεται με στοιχηματικές προτάσεις, με σκοπό να σας βοηθήσει να ρίξετε τους μπουκ στο...καναβάτσο!

ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ - ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ
Κωδικός ΟΠΑΠ: 141
Ώρα Έναρξης: 15:00

Ξεκινάμε με τη πρωτοεμφανιζόμενη Γ' κατηγορία της Γερμανίας, και το ντέρμπι της Βεστφαλίας ανάμεσα στην Πρόισεν Μούνστερ και την Όσναμπρικ. Τις δύο πόλεις χωρίζουν μόλις 60 χιλιόμετρα, συνεπώς το Πρόισενστάντιον αναμένεται κατάμεστο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, κι επιστρέφοντας από τη χειμερινή διακοπή έδειξαν ζεστοί, καθώς επικράτησαν της Ντιναμό Δρέσδης με 2-1 εντός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, θα δώσουν τον πρώτο τους αγώνα για το 2015, προέρχονται όμως από 6 συνεχόμενα over εκτός έδρας (8/11 στη χρονιά). Με οδηγό και την προϊστορία στο συγκεκριμένο ζευγάρι (5/7 over στο Μούνστερ), επιλέγουμε το over 2,5 , σε απόδοση αουτσάιντερ.


ΡΕΝ - ΜΑΡΣΕΙΓ
Κωδικός ΟΠΑΠ: 210
Ώρα Έναρξης: 18:00

Συνεχίζουμε με το over στον αγώνα της Ρεν απέναντι στη Μαρσέιγ για την 24η αγωνιστική της Λιγκ 1. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σερί κακών εμφανίσεων και θα κυνηγήσουν τη νίκη απέναντι στους ''μπλε'' του Μαρσέλο Μπιέλσα, που εσχάτως τα βρίσκουν ''σκούρα'' εκτός έδρας. Η παραγωγική αλλά και αδύναμη αμυντικά, όταν αγωνίζεται στο γήπεδό της, Ρεν (16-17 τα γκολ εντός, 7-13 εκτός), συναντά τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του Σαμπιονά (43 τέρματα). Προφανής επιλογή το over 2,5 , που επαληθεύτηκε και σε 5 από τις τελευταίες 7 αναμετρήσεις των δυο ομάδων. 


ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ
Κωδικός ΟΠΑΠ: 233
Ώρα Έναρξης: 19:00

Η τελευταία πρόταση για σήμερα, έρχεται από την Τουρκία και το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Τραμπζονσπόρ. Οι πρωταθλητές συνεχίζουν την πολύ καλή πορεία τους (τελευταία ήττα στις 18/10 από τη Γαλατά, έκτοτε 10-2-0), προσέχοντας πάρα πολύ την άμυνά τους. Στον αντίποδα, η ομάδα του Πόντου, είναι υπαίτια για τα πιο παραγωγικά παιχνίδια στη φετινή Superlig. Τελευταία όμως, οι ''μπορντομαβιλέρ'' έχουν σοβαρευτεί στην άμυνα, που θα χρειαστεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων αν θέλουν να πάρουν αποτέλεσμα στο Σουκρού Σαράτσογλου. Από τη στιγμή που τα 8 προηγούμενα παιχνίδια στην έδρα της Φενέρ είχαν όλα under 2,5 γκολ, θα στηρίξουμε με ρίσκο την πενιχρή συγκομιδή, σε πολύ καλή απόδοση.


Η πρόταση:

141) ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ - ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ              OVER  1,80

210) ΡΕΝ - ΜΑΡΣΕΙΓ                                       OVER  1.90

233) ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ  UNDER  2.05

(συνολική απόδοση: 7,04)



*Τα παιχνίδια παίζονται κυρίως μονά αποδεκτά, αλλά και ως τριάδα. Οι αποδόσεις προέρχονται από το κουπόνι του ΟΠΑΠ, πριν υποστούν μεταβολή.




ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *