Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

IALMOPIA LIVE: Αριδαία, πλημμυρίσαμε. STOP [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Πολύ μεγάλα προβλήματα σημειώθηκαν στους δρόμους της Αριδαίας την Παρασκευή (6/2) από την ισχυρή βροχόπτωση και το χαλάζι. STOP. Και όχι μόνο εκεί. STOP!




Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμι σε αρκετά σημεία της πόλης, η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου χρειάζεται μπαλώματα... κι ένα καλό σφουγγάρισμα, το ΔΑΚ Αριδαίας εδώ και τόσο καιρό μπάζει νερά κάθε φορά που βρέχει, είναι διαρκώς τους χειμερινούς μήνες "ψυγείο", με αποτέλεσμα η υγρασία που επικρατεί στο χώρο όπου προπονούνται μικρά παιδιά και αθλητές να φωνάζει πλέον μπας και την ακούσει κάποιος, ενώ σοβαρά προβλήματα επίσης με το νερό αντιμετωπίζει και το γήπεδο του Αλμωπού.


Ας δούμε μέσα από φωτογραφίες την κατάσταση της πόλης μας την Παρασκευή (6/2) μετά τη βροχή:


















Ένα μικρό δείγμα από την κατάσταση του κλειστού γηπέδου Αριδαίας - κάθε φορά που βρέχει:






Η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου: 




































ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *