Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 1 45-53 (Πρωτάθλημα μίνι - Γ' Όμιλος)

Την πρώτη του νίκη στον Γ' όμιλο που ανήκει πέτυχε ο ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 1(προμίνι) και μάλιστα εκτός έδρας απέναντι στην ομάδα του Φ.Ο. Αριδαίας. 

Οι μικροί του Πανεδεσσαϊκού για ακόμη ένα αγώνα έδειξαν συνοχή στην άμυνα και πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, έχοντας την ψυχραιμία στα τελευταία λεπτά, απέναντι σε εμπειρότερους παίκτες, να κρατήσουν τη μικρή διαφορά στο σκορ που έχτισαν στο δεύτερο ημίχρονο. 

Αν μη τι άλλο οι παίκτες της Εδεσσαϊκή ομάδας έδειξαν ότι το "πάθημα έγινε μάθημα" από την προηγούμενη αγωνιστική και θα είναι ανταγωνιστικοί απέναντι σε όλους τους αντιπάλους του ομίλου.


Πολύ καλή και λεπτομερής η διαιτησία του κ. Καραμανλή.


Δεκάλεπτα: 1ο(12-13), 2ο(10-04)22-17 ημίχρονο, 3ο(08-15)30-32, 4ο(15-21)45-53 τελικό.


Φ.Ο. Αριδαίας(Τσουλφάς):Ζέρζης Δ. 17,Ζέρζης Κ., Τσούλος 2, Μπαλτάς, Τόπκας, Βάτσης 14, Υποδηματόπουλος Ι. 5(1), Κιλικίδης 3, Παναγιωτίδης 4, Υποδηματόπουλος Γ.



ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 1(Αναστασιάδης): Άικος 1, Κοβάτσης 2, Γκουγκούδης 4, Καραντουμάνης 2, Σταυρακίδης 1, Καραϊσαρίδης 1, Καζίας 4, Μίσιος 9(1), Γιαννούλτσης 14(1), Γιάτσος 13, Στογιάννης 1, Γκελάτζε 1.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *