Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

10 πράγματα που ίσως να μη γνωρίζετε για το Game of Thrones (ΒΙΝΤΕΟ)

Λατρεύετε το Game of Thrones; Μετράτε κάθε χρόνο τις μέρες αντίστροφα, από το τέλος κάθε
κύκλου μέχρι την αρχή του επόμενου, επειδή τίποτε άλλο δεν έχει νόημα για εσάς; Αν ναι, ένα νέο βίντεο του Buzzfeed ήρθε για να σας φτιάξει τη διάθεση. Αν, από την άλλη, απλά διασκεδάζετε με το GoT, σίγουρα οι πληροφορίες που παρέχει το συγκεκριμένο βίντεο θα σας φανούν, τουλάχιστον, ενδιαφέρουσες.

Γνωρίζατε, για παράδειγμα, πως μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς είναι στην πραγματικότητα η εγγονή του Charlie Chaplin; Ή τι γεύση είχε η καρδιά αλόγου που έφαγε η Daenerys για χάρη του αγαπημένου της Khal Drogo (θεός σχωρέστον); Και -ίσως το τρομακτικότερο από όλα- ξέρατε πως στον, θρυλικό πλέον, “Ματωμένο Γάμο”, ήταν παρόντες και οι Coldplay;

Δείτε τα 10 πράγματα που, ίσως, δεν ξέρατε για το Game of Thrones και αν μετά από αυτό σας πιάσει σύνδρομο στέρησης της αγαπημένης σειράς, θυμηθείτε πως ούτε ένας μήνας δεν έμεινε για την πρεμιέρα της 5ης σεζόν στις 12 Απριλίου. Ψυχραιμία.




huffingtonpost.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *