Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Ανακοινώθηκε η νέα κονσόλα της Nintendo (vid)

Η Nintendo διεξήγαγε μια ειδική συνέντευξη τύπου, για να ανακοινώσει τη συνεργασία με τη DeNA,
όμως έκανε την έκπληξη και παράλληλα αποκάλυψε τα πλάνα της για τη νέα κονσόλα που αναπτύσσει. Η κωδική ονομασία του είναι Nintendo NX, μια ολοκαίνουργια κονσόλα -dedicated gaming system την ανέφερε ο Iwata- με ένα εντελώς φρέσκο concept. Περισσότερα για αυτό το νέο dedicated gaming σύστημα θα μάθουμε αργότερα μέσα στο έτος.

Ο πρόεδρος της Nintendo, Satoru Iwata, δήλωσε αργότερα ότι "είναι πολύ νωρίς να δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες για το project, αλλά ελπίζουμε να μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες την επόμενη χρονιά." Είναι επίσημο λοιπόν: τα πλάνα για τη νέα κονσόλα της Nintendo αποκαλύφθηκαν, ύστερα από σωρεία φημών, με την κωδική ονομασία Nintendo NX και περισσότερα θα μάθουμε από το 2016 και έπειτα. Πρέπει, άλλωστε, να ολοκληρωθούν τα σημαντικά exclusives του 2015 για το Wii U(βλ. Zelda και Starfox).




unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *