Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Για "φακελάκι" 10.000 ευρώ καταδικάστηκε υπάλληλος του δασαρχείου Αριδαίας

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε μια υπάλληλο του Δασαρχείου Αριδαίας Πέλλας για υπόθεση χρηματισμού. Η κατηγορούμενη κρίθηκε ένοχη για απόπειρα εκβίασης και παθητική δωροδοκία, ενώ το δικαστήριο μετέτρεψε την επιβληθείσα ποινή προς πέντε ευρώ την ημέρα και έδωσε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΑΠΕ, η υπόθεση αποκαλύφθηκε στις αρχές του 2008, ύστερα από σχετική καταγγελία και επιχείρηση των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. Η υπάλληλος συνελήφθη την ώρα που έπαιρνε σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα 10.000 ευρώ από υλοτόμο προκειμένου να διευθετήσει υπόθεσή του, συνδεόμενη με λήψη επιδότησης.

Η κατηγορούμενη, απολογούμενη, αρνήθηκε τις κατηγορίες.


thestival.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *