Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Λειψυδρία απειλούσε την Αθήνα (Σαν σήμερα 3/3)


1994 τουρκικό αεροσκάφος συνετρίβη σε δάσος κοντά στο Παρίσι, προκαλώντας το θάνατο 345 ατόμων.


1944 λειψυδρία απειλούσε την Αθήνα, καθώς το νερό της λίμνης του Μαραθώνα επαρκούσε μόνο για εννιά μήνες ακόμη.

1924 ο Μουσταφά Κεμάλ συνέχιζε τις μεταρρυθμίσεις εκσυγχρονισμού της Τουρκίας, καταργώντας το χαλιφάτο και εξορίζοντας τον χαλίφη και την οικογένειά του από τη χώρα.




Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο
Moυσική 3/3
1947 Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Jennifer Warnes (Jennifer Jean Warnes) γεννήθηκε στο Σιάτλ της Ουάσινγκτον. Συνεργάστηκε στενά με τον ποιητή και τραγουδιστή Leonard Cohen και συμμετείχε σε αρκετά άλμπουμ του σαν τραγουδίστρια και ενορχηστρωτής. Το 1979 ηχογράφησε το τραγούδι "It Goes Like It Goes" για την ταινία "Norma Rae" με το οποίο κέρδισε το πρώτο της βραβείο Όσκαρ "Best Original Song". Τα επόμενα χρόνια δύο από τα τραγούδια που ερμήνευσε, κέρδισαν το βραβείο Όσκαρ "Best Original Song" το "Up Where We Belong" ντουέτο με τον Joe Cocker για την ταινία "An Officer and a Gentleman" (1982) και το τραγούδι "(I've Had) The Time of My Life" ντουέτο με τον Bill Medley για την ταινία "Dirty Dancing" (1987). Έχει κερδίσει επίσης δύο βραβεία Grammy και δύο Χρυσές Σφαίρες.

2002 Ο Αμερικανός τραγουδοποιός της country μουσικής Harlan Howard (Harlan Perry Howard 1927-2002) απεβίωσε σε ηλικία 74 ετών στο Νάσβιλ του Τενεσί. Έγραψε κλασικά τραγούδια όπως τα "I Fall to Pieces" και "Busted". Συνεργάστηκε με τραγουδιστές όπως οι Ray Charles και Johnny Cash. Το 1973 το όνομα του γράφτηκε στο Nashville Songwriters Hall of Fame. Λίγα χρόνια πριν τον θάνατο του, το 1997, κέρδισε μια θέση στο Country Music Hall of Fame.


Aθλητισμός 3/3

3/3/2009 Το λεωφορείο, στο οποίο επιβαίνει η ομάδα κρίκετ της Σρι Λάνκα, δέχεται επίθεση από 10-12 τρομοκράτες στην διαδρομή προς το γήπεδο για αγώνα test στην πόλη Lahore του Πακιστάν. Τουλάχιστον 6 αστυνομικοί, που συνοδεύουν το λεωφορείο, σκοτώνονται, μαζί με έναν οδηγό, ενώ 7 παίκτες και ο βοηθός προπονητή τραυματίζονται. Το Πακιστάν είχε προσκαλέσει την Σρι Λάνκα μετά από αποχώρηση της Ινδίας από προγραμματισμένη περιοδία.

3/3/2000 Ο Lothar Matthaeus δίνει το 464ο και αποχαιρετιστήριο αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου εναντίον της Στουτγκάρδης για την bundesliga

3/3/2000 Οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι στο πόλο Ολυμπιακός και Εθνικός βρίσκονται αντιμέτωποι για τον τελικό Κυπέλλου μετά από 44 χρόνια. Ο Εθνικός κερδίζει στην παράταση με πέναλτι του Καλαντώνα 12-11 και κατακτά το κύπελλο για 11η φορά σε ισάριθμους τελικούς


Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *