Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Περιοδεία του Βουλευτή ΚΚΕ Σάκη Βαρδαλή σε χωριά του Δήμου Σκύδρας

Το Σαββάτο 28 Φλεβάρη 2015, αντιπροσωπεία της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε. με τον
Σάκη Βαρδαλή, Βουλευτή Α ́ Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε περιοδεία σε χωριά του Δήμου Σκύδρας στην ΠΕ Πέλλας.

Στις 6μμ επισκέφθηκαν τα Σεβαστιανά και παραβρέθηκαν στην συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα των κατοίκων του χωριού, οι οποίοι διεκδικούν να μην προχωρήσει η εκμίσθωση έκτασης 350 περίπου στρεμμάτων του Αγροκτήματος Σεβαστειανών σε εταιρεία για 25ετή εκμετάλλευση, αλλά να δοθεί σε ακτήμονες και μικροκληρούχους του χωριού για καλλιέργεια. 

Ο Σάκης Βαρδαλής εκφράζοντας την αλληλεγγύη του ΚΚΕ στον αγώνα των κατοίκων, τους ενημέρωσε ταυτόχρονα και για την κατάθεση, από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος, σχετικής Ερώτησης στη Βουλή για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Στην συνέχεια η αντιπροσωπεία του Κόμματος περιόδευσε στα χωριά Πετριά και Αρσένι, ενημερώνοντας την αγροτιά για την παρέμβαση του ΚΚΕ, μέσω της Ευρωκοινοβουλευτικής του Ομάδας, με την οποία ζητείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή η λήψη άμεσων μέτρων για την αποζημίωση των ροδακινοπαραγωγών και άλλων μικρομεσαίων αγροτών που επλήγησαν από τις κυρώσεις της ΕΕ σε βάρος της Ρωσίας.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *