Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Δολοφονήθηκε από τους τσιφλικάδες ο Μαρίνος Αντύπας (Σαν σήμερα 9/3)

1994 πέθανε σε ηλικία 77 ετών ο Φερνάντο Ρέι, ένας από τους αγαπημένους ηθοποιούς του Ισπανού σκηνοθέτη Λουίς Μπουνιουέλ.

1907 δολοφονήθηκε από τους τσιφλικάδες στον Πυργετό Ραψάνης ο 35χρονος Μαρίνος Αντύπας, ο αγωνιστής που πάλεψε για την απελευθέρωση των αγροτών του Θεσσαλικού Κάμπου και τη δίκαιη λύση του αγροτικού ζητήματος.

1999 πέθανε, σε ηλικία 69 ετών, ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Άλκης Στέας.


Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο

Μουσική 9/3
1942 Ο Ουαλός μουσικός, συνθέτης, τραγουδιστής και τραγουδοποιός John Cale (John Davies Cale) γεννήθηκε στο Γκάρναντ της Ουαλίας. Το 1965 μαζί με τον Lou Reed δημιούργησαν το συγκρότημα The Velvet Underground στο οποίο εργάστηκε ως μουσικός (βιολί, μπάσο και πιάνο). Μετά την αποχώρηση του από το συγκρότημα το 1968, ακολούθησε σόλο καριέρα. Συμμετείχε στην παραγωγή του πρώτου άλμπουμ των The Stooges. Συνεργάστηκε με καλλιτέχνες και παραγωγούς όπως Brian Eno και Leonard Cohen.

1997 Το "κακό" παιδί της μουσικής βιομηχανίας, ο Αμερικανός ράπερ Christopher Wallace γνωστός ως The Notorious B.I.G.(Christopher George Latore Wallace 1972-1997) δολοφονήθηκε στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια με τέσσερις σφαίρες στο στήθος. Μεταφέρθηκε στο Cedars-Sinai Medical Center όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ήταν 24 ετών. Θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της rap μουσικής και είναι γνωστός και ως "the savior of East Coast hip-hop". Κέρδισε δύο Billboard Music Awards, ένα MTV Video Music Award και ένα Soul Train Music Award. Δημοφιλή τραγούδια του: "One More Chance", "Hypnotize", "Mo Money Mo Problems" κ.α.




Αθλητισμός 9/3

9/3/1997 Ο Βασίλης Τσιάρτας σημειώνει στο 33ο λεπτό το πρώτο του γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα εναντίον της Βαλένθια αλλά η Σεβίλλη χάνει με 4-2

9/3/1997 Ολοκληρώνονται οι αγώνες του Final Four του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης στο βόλεϊ στη Θεσσαλονίκη. Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Κούνεο, δεύτερος ο Ολυμπιακός, τρίτη η Μπελογκόριε και τέταρτη η ομάδα του Βερολίνου

9/3/1980 Πεθαίνει σε ηλικία 80 ετών ο Βασίλης Σιδηρόπουλος, γνωστός στους φιλάθλους της Θεσσαλονίκης ως “Καπάντζας”, ειδικός γραμματέας του ΠΑΟΚ επί πολλές δεκαετίες

Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *