Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Γιάννης Σηφάκης: ''Οι ανυποψίαστοι αγρότες που εν αγνοία τους μπλέχτηκαν με το πρόβλημα του συνεταιρισμού «ΑΘΗΝΑ» έχουν δίκιο''

Ο Γιάννης Σηφάκης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας και η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Σκύδρας, εκπροσωπούμενη από την συντονίστρια της Σοφία Σταυρίδου, συναντήθηκαν την Κυριακή 08.03.2015 για δεύτερη φορά με τους αγρότες, που εν αγνοία τους εμπλέκονται με το πρόβλημα του συνεταιρισμού «ΑΘΗΝΑ». 

Η ταλαιπωρία των αγροτών που αδυνατούν να εργαστούν στη δουλειά τους με την δέσμευση των ΑΦΜ τους πρέπει να τελειώσει το συντομότερο. Ο βουλευτής επικοινώνησε με τον Προϊστάμενο του Διοικητικού Δικαστηρίου και ζήτησε την ταχύτερη δυνατή εκδίκαση των αιτήσεων αναστολής που έχουν υποβάλει και υποβάλλουν οι αγρότες πριν το κοινωνικό αυτό πρόβλημα εκατοντάδων οικογενειών γίνει εκρηκτικό. 

Κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους σε συντονισμό για την άμεση διεκδίκηση αναστολών. Σε όποια περίπτωση δήλωσε ότι θα παρακολουθεί στενά το πρόβλημα και θα βρίσκεται σε συντονισμό με τους ενδιαφερόμενους.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *