Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Έκθεση ζωγραφικής και κολάζ στην Έδεσσα

Ο Σύλλογος Υδρολογικού Κύκλου Εδεσσαίου ποταμού «νεοSOS», προγραμματίζει Έκθεση ζωγραφικής και κολλάζ με θέμα: «Το ποτάμι μας, η έμπνευσή μου».

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με άλλες εκδηλώσεις του Συλλόγου, στις αρχές του Μάη.

Η πρόσκληση συμμετοχής απευθύνεται σε μαθητές/τριες Ε’ και Στ’ δημοτικού και μαθητές/τριες Γυμνασίων Δήμου Έδεσσας. Οι διαστάσεις και τα υλικά των έργων αφήνονται στην ελεύθερη επιλογή των συμμετεχόντων και η ημερομηνία ολοκλήρωσής τους ορίζεται η 30 Απριλίου 2015.Τα έργα θα συγκεντρωθούν έπειτα από τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία.

Σκοπός της Έκθεσης είναι η ανάδειξη του ποτάμιου οικοσυστήματος, η περιβαλλοντική και κοινωνική του αξία, η εκτίμηση του περιβάλλοντος μέσα από τη ματιά των μαθητών. 

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, στα τηλέφωνα: 6977294931 και 6955811027 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου: envneosos@gmail.com, μέχρι 20/4/2015.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων, κ. Ε. Φράγκου.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *