Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Πρωτοβουλία Γιάννη Σηφάκη και Ν.Ε. Πέλλας: Συνάντηση κτηνοτρόφων Αλμωπίας για τα προβλήματα και την αυτοοργάνωση τους

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αριδαίας με πρωτοβουλία του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη, της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας και της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας συνάντηση κτηνοτρόφων της Αλμωπίας για την ανάλυση των σοβαρών προβλημάτων τους και την εκκίνηση της αυτοοργάνωσης τους. 

Στην συγκέντρωση που χαρακτηρίστηκε από μεγάλη συμμετοχή αναπτύχθηκε σημαντικός προβληματισμός για την προώθηση των ζωτικών προβλημάτων των κτηνοτρόφων και ανεδείχθη η απόλυτη ανάγκη αυτοοργάνωσης τους. Στην συνάντηση εκλέχθηκε 6μελής προσωρινή οργανωτική επιτροπή για να προετοιμάσει την ίδρυση κτηνοτροφικού συλλόγου στην Αλμωπία και να εκπροσωπεί τον κλάδο στις διεκδικήσεις του μέχρι την ίδρυση του συλλόγου.

Συμμετείχαν ο πρόεδρος του κτηνοτροφικού συλλόγου Πέλλας Ιορδάνης Πετρίδης, οι αντιδήμαρχοι Δήμου Αλμωπίας Γιάννης Κετικίδης και Χρήστος Μπάτσης, ο πρόεδρος του Αγροτικού συλλόγου Φώντας Τσέμπης, ο συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας Πέτρος Γάγκλιου και ο συντονιστής της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας Γιώργος Αβραμίδης.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *