Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Corpus Museum: Το μουσείο του ανθρώπινου σώματος (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πώς θα σας φαινόταν αν περπατούσατε μέσα σε ένα ανθρώπινο στόμα; Περικυκλωμένοι από δόντια; Ή μέσα σε έναν ανθρώπινο εγκέφαλο; Συναρπαστικό ή ανατριχιαστικό; Όπως και να έχει, το μουσείο «Corpus Museum for Ηuman Βody» που βρίσκεται στην Ολλανδία, είναι κάτι ιδιαίτερο και πρωτοποριακό.


Πρόκειται για ένα μουσείο αφιερωμένο στο ανθρώπινο σώμα και τις λειτουργίες του και παράλληλα για ένα μουσείο… ανθρώπινο σώμα!


Εικόνα, ήχος, αφή… όλες σχεδόν οι αισθήσεις συμμετέχουν στα installations του ολλανδικού μουσείου για να προσφέρουν στους επισκέπτες μια ολοκληρωμένη περιήγηση στο ανθρώπινο σώμα. 



iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *