Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Μετά το bend test έρχεται το drop test (vids)

Με την τρέλα που επικρατεί για τις φυσικές αντοχές των νέων smartphones και το περίφημο #bendgate2 του Galaxy S6 Edge, έρχεται και μια ακόμα δοκιμασία. Αυτή του drop test. 

Αν και όχι τόσο επιστημονική, καθώς είναι πολλοί οι παράγοντες που δεν ελέγχονται, όπως ακριβές ύψος πτώσης, η κλίση που θα έχει το τηλέφωνο όταν συγκρουστεί με το έδαφος και το υλικό του εδάφους, παίρνουμε όμως μια καλή ιδέα για το πόσο ανθεκτικές είναι πλέον σήμερα οι συσκευές. 

Βέβαια η τύχη παίζει μεγάλο ρόλο σε τέτοιου είδους πτώσεις. Από τα video που θα παρακολουθήσετε παρακάτω, θα διαπιστώσετε πως το Galaxy S6 Edge αντέχει περισσότερα από ότι ίσως να περιμένατε. Το ενισχυμένο αλουμίνιο και το Gorilla Glass 4 φαίνεται πως κάνουν τη δουλειά τους. Το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και με το HTC One M9 του οποίου η οθόνη άντεξε αρκετά και μόνο η πίσω πλευρά φάνηκε να γρατζουνιέται εύκολα. 

Μακάρι να μη ζήσετε τέτοιες στιγμές αν θα είστε χρήστης κάποιου από αυτά τα smartphones, αλλά νομίζω είναι ασφαλές να πούμε πως πλέον οι συσκευές είναι πιο ανθεκτικές από τα smartphones των προηγούμενων ετών, αν και σίγουρα κανένα δεν μπορεί να φτάσει τις αντοχές του Nokia 3310.






unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *