Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Ολοκληρώθηκε στο Δήμο Σκύδρας η συλλογή τροφίμων για το «Πασχαλινό τραπέζι για όλους»

Συγκινητική και μαζική υπήρξε η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στην πρόσκληση του Δήμου Σκύδρας για το «Πασχαλινό τραπέζι για όλους».

Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, παιχνίδια και κουπόνια για είδη διατροφής από αντίστοιχα καταστήματα της ευρύτερης περιοχής.

Η διανομή τους γίνεται με βάση στοιχεία που έχει συγκεντρώσει το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Σκύδρας.

Η Δήμαρχος Σκύδρας ευχαριστεί τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τους επιτηδευματίες, τα δημοτικά στελέχη, τους Προέδρους και Συμβούλους των Κοινοτήτων, τους Δημοτικούς Συμβούλους και Αντιδημάρχους, τους ιερείς, τις εθελοντικές οργανώσεις, τους πολιτιστικούς συλλόγους, την χορηγό εταιρεία MEDIFRESH (Ν. Μαραντίδης και Σια Α.Ε.) κι όλους τους συμπολίτες μας που ο καθένας με το δικό του τρόπο και την συνεισφορά αγκάλιασαν την ανθρωπιστική μας δράση.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *