Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Μετατρέψτε το iPhone 6 Plus σε Game Boy Color

Η Hyperkin ανακοίνωσε την πρωταπριλιά το Smart Boy, μια περιφερειακή συσκευή που μετατρέπει το iPhone 6 Plus σε ένα Game Boy Color. Το πλάσαρε μεν ως φάρσα, αλλά μυστικά ήθελε να δει αντιδράσεις για τη συγκεκριμένη ιδέα. Η ανταπόκριση ήταν πολύ ζεστή και την επόμενη μέρα ανακοίνωσε πως πρόκειται για πραγματικό προϊόν και θα το κυκλοφορήσει σύντομα.

“Πολλοί νομίζατε πως το Smart Boy ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο. Λοιπόν ήταν στην αρχή. Το παρουσιάσαμε έτσι για να δοκιμάσουμε την αγορά, ώστε να δούμε αν αξίζει να το κατασκευάσουμε. Φαίνεται πως εσείς οι υπέροχοι τύποι, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, οπότε το Smart Boy βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ενθουσιώδεις απαντήσεις σας”.

Το Smart Boy αρχικά θα είναι διαθέσιμο για το iPhone 6 Plus μόνο, αλλά στο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλα smartphones. Επίσης θα έχει ενσωματωμένη μπαταρία διάρκειας 5 ωρών.




unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *