Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Δύο νεκροί σε δυστύχημα στο δρόμο Αλεξάνδρειας - Γιαννιτσών

Ένα μαύρο αυτοκίνητο ανέσυρε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γιαννιτσών σήμερα, από παράπλευρο κανάλι του δρόμου Αλεξάνδρειας – Γιαννιτσών.

Το συμβάν έγινε λίγο πριν από τη γέφυρα του Λουδία στη στροφή για την Κρύα Βρύση.  Σύμφωνα με μαρτυρίες, η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από περαστικούς οι οποίοι είδαν τις ρόδες του αυτοκινήτου να προεξέχουν από το κανάλι. 

Το πρωί πραγματοποιήθηκε επιχείρηση όπου μαζί με το αυτοκίνητο ανασύρθηκαν νεκροί οι νεαροί επιβαίνοντες (οδηγός – συνοδηγός) τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί. Σύμφωνα πάντα με την πυροσβεστική υπηρεσία των Γιαννιτσών, άγνωστος είναι ο χρόνος κατά τον οποίον το αυτοκίνητο βρέθηκε στο κανάλι όπως και το χρονικό διάστημα που το αυτοκίνητο βρισκόταν εκεί. 

Την υπόθεση ερευνά η Αστυνομία των Γιαννιτσών.


alexandreia-gidas.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *