Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Κρύα Βρύση για άνοδο! Νέα νίκη για τον Απόλλωνα, 2-1 τον Κιλκισιακό

Σαφές προβάδισμα για την άνοδο στη Γ' Εθνική Κατηγορία απέκτησε ο Απόλλωνας Κρύας Βρύσης μετά τη χθεσινή (13/5) του νίκη επί του Κιλκισιακού με 2-1.


Οι παίκτες του Βαγγέλη Ντίσιου μπήκαν νωχελικά στο παιχνίδι και θα το πλήρωναν αν οι φιλοξενούμενοι δεν σπαταλούσαν αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Λίγο πριν την ανάπαυλα, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Σιδηρόπουλου, και με εύστοχη εκτέλεση του Νήρλα πήραν το προβάδισμα. Μάλιστα, πριν καν τελειώσει το ημίχρονο ευτύχησαν να σκοράρουν για δεύτερη φορα, με ψιλοκρεμαστό σουτ του Κίτσα.


Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλωνας διαχειρίστηκε πολύ σωστά το προβάδισμά του και δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Κιλκισιακός κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Μπελίτσας, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-1.


Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ο Π.Ο. Μουδανιών πήρε την εκτός έδρας νίκη στην Ημαθία, κερδίζοντας με 1-0 την Ειρηνούπολη.



Η Βαθμολογία

Απόλλων Κρ. Βρύσης   6

Κιλκισιακός   3

Π.Ο. Μουδανιών   3

Ειρηνούπολη   0



Την επόμενη αγωνιστική, ο Απόλλων αναμετράται στην Ημαθία με την Ειρηνούπολη, ενώ ο Π.Ο. Μουδανιών υποδέχεται στη Χαλκιδική τον Κιλκισιακό.




ialmopia.gr

photo: facebook.com/scholipodosferouapollonk.v

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *