Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Παρουσίαση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων Γυμνασίου Προμάχων (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Προμάχων η παρουσίαση των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν στο σχολείο κατά το σχολικό έτος 2014-15. Επιπλέον παρουσιάστηκαν οι εργασίες που εκπόνησαν οι μαθητές του σχολείου στα πλαίσια του ΣΕΠ και των βιωματικών δράσεων, ενώ παράλληλα έγινε και έκθεση των τοπικών προϊόντων που συγκέντρωσαν οι μαθητές στα πλαίσια του μαθήματος της Οικιακής Οικονομίας.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο διευθυντής του σχολείου κ. Ευστάθιος Πασόης έκανε ένα σύντομο απολογισμό της σχολικής χρονιάς αναφερόμενος στον πλούτο δραστηριοτήτων κι εκδηλώσεων που ανέπτυξε το σχολείο σε συνδυασμό με την υλοποίηση των τεσσάρων προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων. Αφού συνεχάρη τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στις δράσεις και τα προγράμματα αναφέρθηκε στη σημασία όλων αυτών των δραστηριοτήτων οι οποίες συμβάλλουν τόσο στην καλλιέργεια των δεξιοτήτων των μαθητών όσο και στην προβολή του σχολείου στην ευρύτερη κοινωνία.Ειδικότερα παρουσιάστηκαν τα εξής προγράμματα:


1. Το πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας "Δημοσιογράφοι... από τα θρανία" με συντονιστή καθηγητή τον κ. Πούτη Ιωάννη και συμμετέχουσες τις κ.κ. Μαζγαλτζίδου Ελένη, Σαμαντά Ευαγγελία, Παναγιωτίδου Αθανασία καθώς και 52 μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Προμάχων. Στα πλαίσια του συγκεκριμένου προγράμματος αναρτήθηκαν δύο τεύχη του ηλεκτρονικού περιοδικού ΠΡΟΜΑΧΟΙ School Net, το οποίο απέσπασε το βραβείο της καλύτερης σχολικής ηλεκτρονικής εφημερίδας στην Κεντρική Μακεδονία.


2. Το πρόγραμμα Αγωγής Υγείας "Τοπικές διατροφικές συνήθειες και μεσογειακή διατροφή" με συντονίστρια την κα Μαζγαλτζίδου Ελένη και συμμετέχοντες τους κ.κ. Πασόη Ευστάθιο, Πούτη Ιωάννη, Ράπτη Αικατερίνη καθώς και 27 μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Προμάχων.


3. Το πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης "Εξοικονομώ ενέργεια κατ' οίκον" με συντονίστρια την κα Σαμαντά Ευαγγελία και συμμετέχουσες τις κ.κ. Παναγιωτίδου Αθανασία και Βλάχου Κλειώ, καθώς και 20 μαθητές και μαθήτριες του σχολείου. Στα πλαίσια του προγράμματος οι μαθητές δημιούργησαν ιστοσελίδα http://enenergeia.weebly.com/ όπου προβάλλουν το έργο τους.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *