Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Android M: Η νέα έκδοση Android

Στην ατζέντα εργασιών του Google I/O εμφανίστηκε για λίγο η έκδοση “M” του Android. Όπως και με το Android L που αργότερα αποκαλύφθηκε πως πρόκειται για το Android Lollipop, φαίνεται πως η Google θα μας ταλαιπωρήσει με την ονομασία της νέας έκδοσης. Οι πληροφορίες είναι ελάχιστες και η περιγραφή δεν βοηθάει στην εξαγωγή συμπερασμάτων.

“Το Android M φέρνει τη δύναμη του Android στην εργασία. Αυτό ανοίγει νέες τεράστιες αγορές για εκατοντάδες εκατομμύρια συσκευές για εργαζόμενους σε μικρές επιχειρήσεις, εργαζόμενους που δεν βρίσκονται σε κάποιο γραφείο και εργαζόμενους σε αποθήκες.”

Χωρίς να μας αποκαλύπτει τι ακριβώς θα υπάρχει στη νέα έκδοση του Android και ενώ το Android at Work υπάρχει ήδη, θα πρέπει να περιμένουμε το Google I/O στις 28 Μαΐου για το preview της νέας έκδοσης πριν την κυκλοφορία του το φθινόπωρο.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *