Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Επέκταση του Χ.Υ.Τ.Α. Αλμωπίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ξεκίνησε η εκτέλεση έργου επέκτασης του νέου κυττάρου του ΧΥΤΑ Αλμωπίας προϋπολογισμού 3.394.691 ευρώ.

Την Πέμπτη 21/5 ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννης Κετικίδης επισκέφθηκαν το χώρο όπου δημιουργούνται οι νέες υποδομές και είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν και οι ίδιοι ότι το έργο έχει πάρει το δρόμο του, μετά από πολλές αγκυλώσεις και δυσκολίες που παρατηρήθηκαν στο παρελθόν.

Σύμφωνα με δήλωση του Δημάρχου, το έργο αυτό θα βοηθήσει περιβαλλοντικά τον τόπο μας, καθώς επίσης και οικονομικά γιατί δεν θα απαιτείται η μεταφορά των απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ της Έδεσσας όπως γίνεται μέχρι σήμερα.

«Συγκινούμαι ιδιαίτερα, γιατί το πρώτο κύτταρο δημοπρατήθηκε όταν ήμουν Πρόεδρος του Συνδέσμου Καθαριότητας Αλμωπίας το 1998 και τώρα καλούμαι ως Δήμαρχος να ολοκληρώσω και την κατασκευή του δεύτερου», σημείωσε ο κ. Μπίνος.


ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *