Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Η Μελίτα Χισκάκη και ο Λάζαρος Στυλιανίδης από την Αλμωπία στο Δ.Σ. του Ε.Σ.Μ.Υ.Ε.

Την Πέμπτη 21/5/2015 το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Συνδέσμου Μικρών Υδροηλεκτρικών Έργων (ΕΣΜΥΕ) που προέκυψε από τις εκλογές τις 16ης Μαΐου 2015, προχώρησε σε σύσταση σε σώμα. Η νέα διοικητική διάρθρωση του συνδέσμου έχει ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΙΣΚΑΚΗ ΜΕΛΙΤΑ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΕΛΗ: ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΤΣΟΥΓΚΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


Ο ΕΣΜΥΕ, μετά την τελευταία εκλογική διαδικασία κατά την οποία πέτυχε τη μέγιστη συμμετοχή και συσπείρωση των μελών του, δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει τον αγώνα του ενάντια στην οποιαδήποτε καταστρατήγηση των δικαιωμάτων του και να σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια εξορθολογισμού της αγοράς ενέργειας. Στόχος του είναι να κάνει σαφές το αυτονόητο γεγονός ότι η περαιτέρω διείσδυση των ΜΥΗΕ, μόνο θετικά μπορεί να επιδράσει στη σοβαρά τραυματισμένη οικονομία της χώρας μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *