Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Η Ζωή ξαναχτυπά! Άγριος καβγάς με υπονοούμενα στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε άγριο τηλεοπτικό καβγά εξελίχθηκε η συνέντευξη της δημοσιογράφου Σίας Κοσιώνη με την Πρόεδρο την Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχετικά με το δημοψήφισμα.

«Θεωρώ ότι υπάρχουν δυστυχώς και πολίτες της χώρες μας και λεγόμενοι δημοσιογράφοι και τηλεοπτικοί σταθμοί που δεν θέλουν το χρέος αυτό να διαγραφεί, που υπηρετούν σκοπιμότητες άλλες και εντάσσω σαφώς και τον ΣΚΑΙ σε αυτές τις σκοπιμότητες. Υπηρετούν συμφέροντα άλλα, Υπηρετούν τα συμφέροντα των δανειστών. Το έχετε αποδείξει και σας καλώ σε αυτό το 5νθημερο που καλείται ο ελληνικός λαός να ασκήσει τα δικαιώματά του, να πάψετε να υπηρετείται τα συμφέροντα των δανειστών».

Άμεση ήταν η αντίδραση της κας Κοσιώνη, η οποία είπε: «Υποβαθμίζετε κα πρόεδρε την κρισιμότητα των στιγμών. Αυτή είναι μια τακτική που αποπροσανατολίζει».

«Όχι, εσείς αποπροσανατολίζετε από το πρωί μέχρι το βράδυ», ανταπάντησε η κα Κωνσταντοπούλου. «Προσκαλείτε εσείς το λαό να πηγαίνει στα ΑΤΜ και δημιουργείτε πανικό».

Μάλιστα, η κα Κωνσταντοπούλου διαμαρτυρήθηκε για τις διακοπές που δεχόταν. «Με καλέσατε για να με διακόπτετε και να μην με αφήνετε να απαντώ;», ρώτησε.

Κατόπιν τέθηκε θέμα για το πώς η κα Κοσιώνη γνώριζε ότι ο πρωθυπουργός είχε πληροφορηθεί για το τι θα συνέβαινε σε περίπτωση που τελείωνε η προθεσμία.

«Είστε σε θέση να το γνωρίζετε; Από πού», ρώτησε η κα Κωνσταντοπούλου και η κα Κοσιώνη απάντησε «από ρεπορτάζ στις Βρυξέλλες;»

«Είχαμε κι άλλους που γνωρίζανε και κρύβανε, είχαμε και την κυρία Σπυράκη, μπορεί να δούμε κι άλλους δημοσιογράφους στα ψηφοδέλτια άλλων κομμάτων, μπορεί και των ιδίων γιατί και εμείς είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πολλά πράγματα», δήλωσε η κα Κωνσταντοπούλου, αφήνοντας υπονοούμενα για τη δημοσιογράφο.

«Εσάς σας συνδέουν με άλλα συμφέροντα», απάντησε η κα Κοσιώνη, εξηγώντας πως «σας συνδέουν με το λόμπι της δραχμής».

«Εννοείται τον κ. Μητσοτάκη, τον κύριο Μπακογιάννη, την κυρία Μπακογιάννη; Ποιους εννοείται ακριβώς;», ρώτησε η κα Κωνσταντοπούλου, φράση την οποία η δημοσιογράφος θεώρησε ως προσωπικό υπαινιγμό για τη σχέση που έχει με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη.

«Αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι είναι ανήθικο», είπε εκνευρισμένη η παρουσιάστρια.

Δείτε ολόκληρη τη ''συνέντευξη'' στο παρακάτω βίντεο..


newsbeast.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *