Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

''ΒΟΜΒΑ'' Δραγασάκη: ''Ίσως πάρουμε πίσω το δημοψήφισμα!''

Για τις τελευταίες εξελίξεις στη διαπραγμάτευση, το δημοψήφισμα και την επόμενη ημέρα της κυβέρνησης μίλησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης.

Ωστόσο, ο κ. Δραγασάκης έριξε «βόμβα» καθώς άφησε ορθάνοιχτο το ζήτημα διεξαγωγής του δημοψηφίσματος.

«Είναι πολιτικό θέμα, μπορεί να αποφασίσει κάτι διαφορετικό η κυβέρνηση, το κάναμε για να επιτύχουμε συμφωνία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Δραγασάκης. Ταυτόχρονα, επιβεβαίωσε ότι η Ελλάδα κατέθεσε αίτημα για την αναβολή της δόσης των 1,53 δισ. ευρώ προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η οποία λήγει απόψε τα μεσάνυχτα.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά με αξιωματούχο της ΕΚΤ, προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα αύξησης του Έκτακτου Μηχανισμού Ρευστότητας προς τις ελληνικές τράπεζες.



Πηγή: iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *