Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας: ''Είπε το μεγάλο ΟΧΙ ο ελληνικός λαός''



Είπε το μεγάλο ΟΧΙ ο ελληνικός λαός.

Αυτή την φορά δεν το είπε κανένας από μόνος του. Αυτή την φορά το βροντοφώναξε ο λαός, ο μικρός, ο Μέγας. 

Κέρδισε η Ελληνική αξιοπρέπεια μα κέρδισε πάνω από όλα η Δημοκρατία. Αυτή την φορά δεν ακούστηκε το «Ναι σε όλα». Αυτή την φορά είπαμε φτάνει. Δεν εγκρίνεται. 

Δεν σηκώνει άλλο εξευτελισμό η Ελλάδα μας. 

Την απόφαση αυτή του ελληνικού λαού προσπάθησε μάταια να ματαιώσουν σύσσωμα όλα τα ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης ή όπως σωστά ακούγεται πλέον τα Μέσα Μαζικής Τρομοκράτησης. Απίστευτα ψέματα. Απαράδεκτη προσπάθεια επηρεασμού της κοινής γνώμης προς όφελος της διαπλοκής . Τρομοκρατία, δημιουργία πανικού. Και αυτό αν μύτη άλλο απέδειξε τον φόβο τους. Τον φόβο πως η νέα Ελληνική κυβέρνηση σωτηρίας θα τους ζητήσει πλέον να πληρώσουν. Να πληρώσουν όπως πληρώνουμε όλοι μας. Δείχνουν τον φόβο τους πως πλέον τα νέα μέτρα θα τα πληρώσουν οι καναλάρχες τους, οι εφοπλιστές και οι πλούσιοι. 

Και ξέρετε κάτι? Είχανε δίκιο να φοβούνται. Ήρθε πλέον η ώρα της κοινωνικής δικαιοσύνης. 

Ο λαός έδειξε πως δεν τον φοβίζει τίποτα άλλο πέρα από την έλλειψη ελευθερίας και αντιδρά στην έλλειψη κοινωνικής δικαιοσύνης. Το μήνυμα του δημοψηφίσματος ήταν αυτό. Όλοι μαζί μπορούμε! 

Όλοι μαζί τώρα πάμε να διεκδικήσουμε μία δίκαιη συμφωνία. Μία συμφωνία που θα καταστήσει το χρέος βιώσιμο και θα τελειώσει τη λιτότητα . Πάμε λοιπόν όλοι οι Έλληνες για πρώτη φορά, όλοι μαζί! 

Υ.Γ: Είναι μία μεγάλη νίκη ενάντια στο φόβο και στον δήμο μας και στο νομό μας. Ο λαός έδειξε ότι δεν φοβάται κανέναν. Κύριοι, ο κόσμος ξύπνησε και βλέπει. Βλέπει και ακούει και θα μας κρίνει όλους. Από το κόμμα μας ως τον δήμο, ως την περιφέρεια ως και τα τοπικά ΜΜΕ.



Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *