Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

H υπόθεση Πατσίφικο (Σαν σήμερα 6/7)

1850 Λήγει ο αποκλεισμός των ελληνικών παραλίων από το βρετανικό στόλο, μετά την ικανοποίηση
μέρους των απαιτήσεων των Βρετανών στην υπόθεση Πατσίφικο.

1907 Κατασκευάζεται στο Μπρούκλαντς της Αγγλίας η πρώτη τεχνητή πίστα αγώνων αυτοκινήτου, επειδή απαγορεύονταν οι αγώνες δρόμου στους δρόμους της Μεγάλης Βρετανίας.

1919 έφτασε στη Νέα Υόρκη το πρώτο αεροσκάφος που διέσχισε τον Ατλαντικό Ωκεανό, το βρετανικό R-34.





Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο


Μουσική 6/7
1957Σε μια παράσταση των The Quarrymen στον κήπο της εκκλησίας του Αγίου Πέτρου στο Liverpool, ο John Lennon συναντά για πρώτη φορά τον Paul McCartney. Ο McCartney μαθαίνει τον Lennon πως να παίζει το τραγούδι "Twenty Flight Rock" του Eddie Cochran και εκείνος του κάνει την πρόταση να ενσωματωθεί στο συγκρότημα...

1965Στην πρώτη θέση του Billboard Hot 100 βρίσκονται οι The Four Tops με το τραγούδι "I Can't Help My Self". Στην δεύτερη θέση ακολουθούν οι The Rolling Stones με το "(I Can't Get No) Satisfaction", το οποίο λίγο αργότερα θα γίνει το πρώτο τους No 1 στην Αμερική.
1985Στην πρώτη θέση του Billboard Hot 100 βρίσκεται ο Phil Collins με το τραγούδι "Sussudio". Θα είναι το τρίτο του Νο 1 στις Η.Π.Α. Το τραγούδι είχε κυκλοφορήσει στις 9 Φεβρουαρίου. Είναι μέρος του τρίτου του άλμπουμ, "No Jacket Required".


Αθλητισμός 6/7

6/7/2008 Ο Lewis Hamilton γίνεται ο πρώτος Άγγλος που κατακτά το Βρετανικό Grand Prix μετά από 13 χρόνια (Johnny Herbert 1995). Ο τελευταίος όμως, Βρετανός που έχει κερδίσει στο Silverstone είναι ο Σκωτσέζος David Coulthard, το 1999 και το 2000.

6/7/2007 Οι Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων (14-18 ετών) γίνονται πραγματικότητα. Τα μέλη της ΔΟΕ εγκρίνουν, κατά την διάρκεια της 119ης Συνόδου στην πόλη της Γκουατεμάλα, την διοργάνωση των Καλοκαιρινών Ολυμπιακών Αγώνων Νέων το 2010 και των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Νέων το 2012

Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *