Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

IALMOPIA LIVE: Άμεση εξυπηρέτηση των συνταξιούχων από τα τραπεζικά καταστήματα της Αριδαίας

Εκατοντάδες συνταξιούχοι έσπευσαν από το πρωί στα υποκαταστήματα των τραπεζών της Αριδαίας για να εισπράξουν το ποσό της σύνταξης που δικαιούνταν.


Χάρη στον έγκυρο προγραμματισμό και στην άμεση εξυπηρέτηση των τραπεζικών υπαλλήλων, δεν παρατηρήθηκε κανένα φαινόμενο καθυστέρησης, και με όπλο την απαιτούμενη σε τέτοιες καταστάσεις υπομονή, οι συνταξιούχοι μπόρεσαν και πήραν από τους λογαριασμούς τους τα αναγκαία 120 ευρώ για να ''βγάλουν'' τις επόμενες ημέρες.

Το σίγουρο είναι πως όσο διατηρείται η ψυχραιμία και η κατανόηση από πλευράς των πολιτών (και ιδιαίτερα των μεγαλύτερων σε ηλικία), θα εξελίσσονται ομαλά οι διαδικασίες σαν τη σημερινή. Ας ελπίσουμε πως μια ταχεία λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας θα σταματήσει και την ταλαιπωρία που υφίστανται άνθρωποι που δεν έχουν πια τόσες αντοχές.



ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *