Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Ασφαλτοστρώσεις στην Αλμωπία - Κλείνουν οι λακκούβες που ταλαιπωρούν τους οδηγούς για καιρό

Μία από τις μεγαλύτερες δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής αφορούσε εξ αρχής τον νευραλγικό τομέα της καθημερινότητας. Εδώ και ένα χρόνο γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια για να αντιμετωπιστούν κάποια σημαντικά ζητήματα που βαλτώνανε κατά την προηγούμενη Δημοτική περίοδο.

Τις τελευταίες μέρες πραγματοποιούνται ασφαλτοστρώσεις, με στόχο να λυθεί το μεγάλο πρόβλημα με τις λακκούβες. Είναι αλήθεια ότι σε αυτό το θέμα υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση, λόγω της γενικότερης οικονομικής αβεβαιότητας και των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στις τράπεζες και γι’ αυτό οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους συμπολίτες μας.



Περνώντας στο σήμερα, πλέον, η εικόνα στην πόλη της Αριδαίας και στις Τοπικές Κοινότητες αλλάζει άρδην. Οι λακκούβες κλείνουν με ζεστή πίσσα αρχικά στην Αριδαία, την Υδραία, την Κωνσταντία και την Ίδα, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλα χωριά όπως οι Πρόμαχοι, το Άλωρο κ.α.

Η αντιμετώπιση της καθημερινότητας ήταν και συνεχίζει να είναι το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δήμαρχο και όλη τη Δημοτική Αρχή. Με αργά αλλά σταθερά βήματα κάτι φαίνεται πως αλλάζει. Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να κινούμαστε ως Διοίκηση του Δήμου.



ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *