Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Επίσκεψη του Προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Α. στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Αλμωπίας

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.ΑΠ.), μία από τις πιο χρήσιμες και παραγωγικές δομές του Δήμου Αλμωπίας, επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κ. Χρήστος Γεωργίου, στα πλαίσια της ενημέρωσης που λαμβάνει για τυχόν προβλήματα και δυσλειτουργίες

Πρόκειται για μία κοινωνική δομή που εξυπηρετεί έναν πολύ ευαίσθητο τομέα που σχετίζεται με μικρά παιδιά. Γι’ αυτό το λόγο η ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας, στα πλαίσια της γενικότερης πολιτικής που χαράσσει η σημερινή Δημοτική Αρχή, προχώρησε έγκαιρα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και κατάφερε να αυξήσει τον αριθμό των ωφελούμενων από 25 που ήταν πέρσι σε 90. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το Κ.Δ.ΑΠ. λειτουργεί φέτος με χρήματα από Ευρωπαϊκούς πόρους και δεν θα απαιτείται οικονομική ενίσχυση από τον προϋπολογισμό του Δήμου όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους για πρακτικά ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του Κ.Δ.ΑΠ. και διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει κάποιο αξιοσημείωτο πρόβλημα, ενώ ταυτόχρονα όπως έκανε γνωστό δρομολογούνται κάποιες εργασίες που θα βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τον χώρο φιλοξενίας μικρών παιδιών.




ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *