Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης έντονων καιρικών φαινομένων από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 30/2015) και ισχύει από σήμερα Τετάρτη 07 Οκτωβρίου 2015 μέχρι και την Πέμπτη 08 Οκτωβρίου 2015, ο καιρός θα παρουσιάσει σημαντική επιδείνωση σε αρκετές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Για τις επόμενες μέρες τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:

1. Σήμερα Τετάρτη 07 Οκτωβρίου 2015 ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις μεσημβρινές ώρες στην Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την Εύβοια, πρόσκαιρα στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και βαθμιαία πιθανόν στη Βορειοδυτική Πελοπόννησο, τη Δυτική Μακεδονία, τις Σποράδες και την Ανατολική Στερεά.

2. Την Πέμπτη 08 Οκτωβρίου 2015 ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και πιθανόν μέχρι το βράδυ στην Ανατολική Μακεδονία και τη Βόρεια Εύβοια. 

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ www.emy.gr.

Παρακαλούνται οι πολίτες όπως λάβουν υπόψη τους το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *