Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

«Καλό μήνα» από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Κι ενώ οι ενδιαφερόμενοι περίμεναν ανακοινώσεις από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο πρόεδρος της Ν.Δ. προτίμησε να... ευχηθεί «καλό μήνα», εκτοξεύοντας ειρωνείες προς τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο.

Προσερχόμενος στα γραφεία του κόμματος ο κ. Μεϊμαράκης επιτέθηκε με... ευχές στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο.

«Θέλω να πω καλό μήνα στους κατοίκους των νησιών που τους είχαν υποσχεθεί ότι δεν θα υπάρξει ΦΠΑ και ο Καμμένος έλεγε ότι θα ρίξει την κυβέρνηση. Τώρα ξεχνούν, βάζουν φόρους και αγνοούν όσες υποσχέσεις έδωσαν» είπε χαρακτηριστικά.

Ευχήθηκε ακόμη «καλό μήνα» στους κατοίκους της πλατείας Βικτωρίας, ενώ συνεχίζοντας τις ειρωνeίες προς την κυβέρνηση είπε «καλό μήνα σε κάθε ελληνική οικογένεια που έχει να αντιμετωπίσει αυτόν τον μήνα τους φόρους».

«Τους έχουν καταλάβει πλήρως οι πολίτες και για αυτό δυσφορούν» δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *