Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Δόξα Μαυροβουνίου - Μεγαπλάτανος 0-0

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ



Στο μηδέν έμειναν οι δυο ομάδες στην εμβόλιμη αγωνιστική της Τέταρτης για τον 1ο όμιλο της Α κατηγορίας όπου η πρωτοπόρος ομάδα της Δοξας Μαυροβουνιου υποδέχτηκε την ομώνυμη ομάδα του Μεγαπλατανου.

Η εικόνα του παιχνιδιού ήταν άκρως απογοητευτική και σίγουρα οι φίλαθλοι που παρεβρέθηκαν χρειάστηκαν ''κολυριο'' φεύγοντας από το γήπεδο. 

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν αφού οι γηπεδούχοι έχοντας ξεκινήσει με υψηλούς στόχους όλοι αναμένουν οι προσπάθειες αυτές να αποδώσουν καρπούς. Αντίθετα όμως στο γήπεδο υπήρχε ένα κλίμα εκνευρισμού και εντός και αγωνιστικού χώρου με αποτέλεσμα οι παίκτες να μην μπορούν να αποδώσουν σωστό ποδόσφαιρο.

Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι με αρκετές ελλείψεις στο ροστερ τους δεν χρειάστηκε να κάνουν και ιδιαίτερες προσπάθειες να κρατήσουν το μηδέν στα δίχτυα τους χωρίς όμως να γίνουν και επικίνδυνοι για τους γηπεδούχους.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας" 



Στο δεύτερο μέρος ο διαιτητής του αγώνα Μαυρίδης έδειξε λίγο να χάνει τον έλεγχο του παιχνιδιού ''πληρωνοντας'' το μαρμαρο ο Ελεζι του Μαυροβουνιου που αποβληθηκε με δευτερη κιτρινη καρτα σε αυστηρή κατά την γνώμη μας απόφαση του διαιτητή .

Στο τεχνικό μέρος του αγώνα δεν είχε κάτι ιδιαίτερο εκτος από καποια σουτ για τους γηπεδούχους από τον Γιαννη Χαραλαμπιδη ,τον Ουραν Σεχι και μια κεφαλια του Δημητρη Κουντουρα. Για τον Μεγαπλατανο ο Σεφεριδης στο 85' είχε ένα σου που πηγε μολις αουτ.

Η διαιτησια ηταν των Μαυριδη,Τρυψιανη Χατζηπεγιο.

ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Κοκοζογλου,) Τουρατζιδης Μεγας(75' Τελιανιδης) Τουρατζιδης Α. ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗς Σεχι Χαραλαμπιδης ΕΛΕΖΙ Ταρπανης Κουντουρας Μουρουζιδης Κουκουλης(52'Κρατζης)

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ (Μιζογλου Δημητρης)Σεφεριδης Παυλιδης Δασκαλοπουλος(79' Μιζογλου Β.) Πατμανιδης Μιζογλου Νασουφης Καιλαρης Αντωνιου (86' Κιοσης) Ελευθεριαδης Σεφεριδης Δουμανιδης

Επιμέλεια: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *