Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Ψηφίστηκε ο νόμος για τις βοσκήσιμες γαίες – Μπήκε η βάση για να λυθεί το χρόνιο πρόβλημα των κτηνοτρόφων

Γιάννης Σηφάκης : Ψηφίστηκε ο νόμος για τις βοσκήσιμες γαίες – μπήκε η βάση για να λυθεί το χρόνιο πρόβλημα των κτηνοτρόφων

Με τροπολογία που ψηφίστηκε βελτιώνεται σημαντικά η κατάσταση με τις εφημερίες γιατρών στα Νοσοκομεία και της ΠέλλαςΨηφίστηκε σήμερα με ονομαστική ψηφοφορία ο νόμος για τις βοσκήσιμες γαίες που θα βοηθήσει σημαντικά στην επίλυση του χρόνιου προβλήματος που ταλάνιζε τόσα χρόνια τους κτηνοτρόφους με την πολιτική και την ανικανότητα των κυβερνήσεων ΝΔ- ΠΑΣΟΚ.

Ακόμη με τροπολογία που ψηφίστηκε ρυθμίζεται το σημαντικό πρόβλημα με τις πληρωμές των πρόσθετων εφημεριών των γιατρών του ΕΣΥ με αποτέλεσμα την ανακούφιση της δύσκολης κατάστασης με τις εφημερίες των νοσοκομείων και της Πέλλας.

Το θέμα αυτό είχε αναδειχτεί αρκετές φορές από τον βουλευτή αλλά και από άλλους βουλευτές κυρίως της περιφέρειας.

Με την ρύθμιση αυτή και τις προσλήψεις των επικουρικών γιατρών που έχουν εγκριθεί η κατάσταση στα νοσοκομεία θα βελτιωθεί σημαντικά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *