Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Ο Δήμος Αλμωπίας κοντά στο Ειδικό Σχολείο Αριδαίας και το ΚΔΑΠμεΑ «Ηλιαχτίδα»

Το Ειδικό Σχολείο Αριδαίας και το ΚΔΑΠμεΑ «Ηλιαχτίδα» επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σίμος Σωτηριάδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Σαββίδης και ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κ. Χρήστος Γεωργίου, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.

Ο Δήμαρχος έκανε την εξής δήλωση:

«Τιμούμε αυτή την ημέρα για να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα προς την κοινωνία, χωρίς όμως να ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται και αξίζουν την αγάπη και τον σεβασμό μας καθημερινά. Η ημέρα αυτή, πρέπει να είναι η αφορμή για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση, προκειμένου να αναλάβουμε δράση ή να αλλάξουμε νοοτροπία και να σεβόμαστε τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Όλοι είμαστε διαφορετικοί, αλλά όλοι είμαστε ίσοι και έχουμε ίσα δικαιώματα. Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε προς το καλύτερο τα πράγματα. Όσον αφορά στις κοινωνικές δομές του Δήμου μας, θα πρέπει να τονίσουμε ότι στηρίζονται κατά κύριο λόγο στους ίδιους τους εργαζόμενους οι οποίοι δίνουν καθημερινά την ψυχή τους και αγωνίζονται για το καλύτερο δυνατό μέσα σε δύσκολες συνθήκες. Και αυτούς τους ανθρώπους τιμούμε σήμερα».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *