Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Τι θα συμβεί τα φετινά Χριστούγεννα για πρώτη φορά μετά το 1977!

Ένα εντυπωσιακό φαινόμενο, που έχει μάλιστα να συμβεί 38 ολόκληρα χρόνια, θα δώσει ένα μοναδικό "χρώμα" στα φετινά Χριστούγεννα. Η νύχτα των Χριστουγέννων θα "φωτιστεί"...


Η νύχτα των Χριστουγέννων θα "φωτιστεί" από Πανσέληνο, η οποία βεβαίως θα είναι και η τελευταία του χρόνου. Η τελευταία πανσέληνος του έτους ονομάζεται "Full Cold Moon" και έχει να εμφανιστεί τέτοια μέρα από το 1977... Τη χρονική στιγμή που το φαινόμενο θα κορυφωθεί, θα είναι ορατό σε περιοχές της Ευρώπης και τις ΗΠΑ. Το φεγγάρι θα αρχίσει να γεμίζει σταδιακά από τις 22 Δεκέμβρη 2015. Το φαινόμενο θα εμφανιστεί και πάλι στον ουρανό τα Χριστούγεννα του 2034, 2053 και του 2072.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *