Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Ο Γιώργος Τυριακίδης στο ialmopia: "Θα πρέπει να φανούμε αντάξιοι της δυναμικής της ομάδος μας"

Μετά την ισοπαλία στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής Αλμωπός - Εδεσσαϊκός 1-1, το ialmopia.gr επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Τυριακίδη, ο οποίος έκανε τις εξής δηλώσεις:



"Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι για τον κόσμο που ήρθε να δει ένα ντέρμπι, στο πιο σημαντικό ματς του πρώτου γύρου. Εμείς δεν φανήκαμε έτοιμοι γι' αυτό το παιχνίδι, στο ψυχολογικό αλλά και τακτικό κομμάτι. Ο Εδεσσαϊκός ήταν πιο έτοιμος και ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο και ήταν αποφασιστικός. Παρ όλαυτα εμείς κρατάμε ότι για μια ακόμα αγωνιστική δεν χάσαμε, κρατάμε τη διαφορά που θέλαμε να έχουμε το λιγότερο τουλάχιστον. Τερματίσαμε πρώτοι στον α' γύρο και τα μηνύματα που πήραμε ήταν να επιστρέψουμε πιο βελτιωμένοι για τη συνέχεια. Υπάρχει ένας προβληματισμός από τη μεριά μας κυρίως για την εμφάνιση, σε ένα παιχνίδι που δεν ήμασταν καλοί καταφέραμε και το ισοφαρίσαμε. Νομίζω ότι πλέον ξέρουμε τι πρέπει να γίνει και εύχομαι να το καταφέρουμε. Από κει και πέρα έχουμε το Κύπελλο, είναι ένας διαφορετικός θεσμός όπου κι εκεί έχουμε στόχο και θα πρέπει να φανούμε αντάξιοι της δυναμικής της ομάδος μας. Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές, με υγεία σε όλο τον κόσμο."

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας"


 
 ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *