Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Σκληρή ανακοίνωση από τον Α.Σ. Προμάχων

Ο Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΩΝ ''ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ'' έως σήμερα δεν έχει τοποθετηθεί για την διαιτησία του κυρίου Σιδηρόπουλου στον Σαββατιάτικο αγώνα με την ομάδα της Δόξας Μανδάλου, περιμένοντας την επίσημη αντίδραση της ΕΠΣ Πέλλας και των οργάνων της. Σήμερα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μέσα από την Ένωση, η τιμωρία του κυρίου Σιδηρόπουλου για όσα έκανε στον αγώνα αυτό είναι 1 αγωνιστική. Ο Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΟΙ παρακάτω σας αναφέρει τα πραγματικά περιστατικά του αγώνα, όπως συνέβησαν και τα είδαν δεκάδες άνθρωποι.


Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας"




Στο 20ο λεπτό του αγώνα έγινε η φάση που στιγμάτισε το παιχνίδι, όταν σε τετ-α-τετ του Γ.Νανου με τον τερματοφύλακα της Δόξας Μανδάλου, ο επιθετικός της ομάδας υπέστη κάταγμα κνήμης-περόνης. Παρόλο που ο κ. Σιδηρόπουλος ήταν μπροστά στη φάση και ενώ ο τερματοφύλακας βρήκε καθαρά τα πόδια του επιθετικού και όχι την μπάλα, πράγμα που είναι αυταπόδεικτο εκ του αποτελέσματος, ο συγκεκριμένος διαιτητής που μάλλον βρισκόταν σε άλλο αγωνιστικό χώρο, υπέδειξε απλά την συνέχιση του αγώνα και όχι το πεντακάθαρο πέναλτι και την κόκκινη κάρτα.

Καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα προκαλούσε συνεχώς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας των Προμάχων λέγοντας εκφράσεις όπως ''σήμερα θα σας πάω -30'' ενώ σε κάθε διαμαρτυρία ποδοσφαιριστή, η μονίμως ειρωνική απάντηση ήταν ''δεν μπορείτε να μου κάνετε τίποτα''. Εκτός των ποδοσφαιριστών ο εν λόγω διαιτητής καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα συνομιλούσε και ειρωνευόταν τους φιλάθλους της ομάδας μας, με αποτέλεσμα την όξυνση του κλίματος εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Ενώ ο αγώνας συνεχιζόταν μέσα σε αυτό το κλίμα και με αρκετά ακόμα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα του διαιτητή, φτάνουμε στο 81ο λεπτό του αγώνα όπου ενώ η μπάλα φεύγει καθαρά άουτ και το υποδεικνύει καθαρά ο επόπτης κύριος Αδραμάνης, ο εν λόγω διαιτητής και ενώ δεν βρισκόταν σε κατάλληλη θέση ώστε να δει καθαρά τη φάση, δίνει κόρνερ ακυρώνοντας τον επόπτη, ένα κόρνερ από την εκτέλεση του οποίου επήλθε η ισοπαλία.

Με την ισοφάριση οι φίλαθλοι, που συνεχώς προκαλούνταν από τον διαιτητή, εξαγριώθηκαν και ένας εξ' αυτών έφτυσε τον επόπτη. Αυτός δήλωσε το γεγονός στον διαιτητή ο οποίος αποφάσισε την προσωρινή διακοπή του αγώνα, γράφοντας μάλιστα ψευδώς στο φύλλο αγώνα ότι ο επόπτης χτυπήθηκε από πέτρα.

Στην συνέχεια και αφού εκλήθη και προσήλθε δύναμη της αστυνομίας, ο αγώνας συνεχίστηκε με την ίδια προκλητική συμπεριφορά από την πλευρά του διαιτητή. Ενώ η ομάδα μας πίεζε συνεχώς για να πετύχει κάποιο τέρμα, ο διαιτητής όχι μόνο δεν κράτησε καθυστερήσεις που ήταν αρκετές, αλλά σφύριξε τη λήξη του αγώνα στο 88ο λεπτό.

Παρατηρητής του αγώνα ήταν ο κ. Γεώργιος Μπίνος, ο οποίος πιστεύουμε έχει αναφέρει όλα τα παραπάνω στην έκθεση του. Αν μετά από όλα τα παραπάνω που έγιναν γνωστά στην ΕΠΣ και τον πρόεδρο της κ. Αντωνίου η τιμωρία του συγκεκριμένου διαιτητή είναι 1 αγωνιστική, θα πρέπει όλοι όσοι συμμετέχουμε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο βάζοντας μεράκι και αγάπη, να γίνουμε απλοί παρατηρητές και να αφήσουμε μόνο του τον κ. Αντωνίου και τους συν αυτώ σε αυτή τη κατρακύλα.

Ο ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝ δεν ζητάει χάρες, δεν ζητάει τίποτα παράλογο, το μόνο που ζητάει είναι η παραδειγματική τιμωρία του συγκεκριμένου διαιτητή.

Κύριε Αντωνίου ευχόμαστε να διαψεύσετε αυτές τις πληροφορίες με την απόφαση την οποία θα εκδώσετε.

Τέλος, στον ποδοσφαιριστή του συλλόγου μας Γιώργο Νάνο, ευχόμαστε περαστικά και τον περιμένουμε γρήγορα κοντά μας.


Με τιμή
Το Δ.Σ. του ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *