Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας: Πόσιμο το νερό σε Νότια, όχι σε Ξιφιανή

ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ Τ.Κ. ΝΟΤΙΑΣ


Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλμωπίας ενημερώνει τους καταναλωτές της Τ.Κ. ΝΟΤΙΑΣ ότι μετά από ενέργειες της τεχνικής υπηρεσίας της Επιχείρησης, η δεξαμενή ύδρευσης τροφοδοτείται από παρακείμενη εφεδρική γεώτρηση της οποίας το νερό ελέγχθηκε και είναι κατάλληλο προς πόση και συγκεκριμένα η περιεκτικότητα του σε αρσενικό ανέρχεται σε 8,2 μgr/l (με όριο τα 10 μgr/l).

Για το λόγο αυτό ενημερώνουμε τους παραπάνω καταναλωτές ότι μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν το νερό του δικτύου της Τ.Κ. Νότιας ως πόσιμο.


ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟΤ.Κ. ΞΙΦΙΑΝΗΣ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλμωπίας στα πλαίσια των ελέγχων που διενεργεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα με σκοπό τη συνεχή παροχή ποιοτικού πόσιμου νερού προς τους καταναλωτές της και την αναβάθμιση των υπηρεσιών της, ενημερώνει τους καταναλωτές της Τ.Κ. ΞΙΦΙΑΝΗΣ ότι ανιχνεύθηκε παροδική αύξηση της περιεκτικότητας του σε αρσενικό (με όριο τα 10 μgr/l μετρήθηκε περιεκτικότητα 10,9 μgr/l).

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε τους παραπάνω καταναλωτές να μη χρησιμοποιούν το νερό του δικτύου της Τ.Κ. Ξιφιανής ως πόσιμο μέχρι τον επανέλεγχο της ποιότητας του και την ανάρτηση νεότερης ανακοίνωσης από τη Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *