Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αλμωπίας

Σας προσκαλούμε να έλθετε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 23 Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00΄ (7.00 μ.μ), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :
 


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ü 
Ενημέρωση του σώματος για θέματα που αφορούν τον Δήμο από τον κ. Δήμαρχο
1ο
Γενική Αναμόρφωση Προϋπολογισμού
2ο
Τροποποίηση της με αρίθ. 183/2015 Απόφασης Δ.Σ., ως προς την αναμόρφωση προϋπολογισμού.
3ο
Αιτήσεις για διαγραφή – διόρθωση ποσών από βεβαιωτικούς καταλόγους
4ο
Έγκριση πίστωσης για μετακινήσεις του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου, κ. Κετικίδη Ιωάννη, στην Αθήνα.
5ο
Νομιμοποίηση εκπροσώπου του Δήμου Αλμωπίας για την Τράπεζα της Ελλάδος και νομιμοποίηση χρήστη του ΠΣΥΠΟΔΕ για το έργο «Επέκταση Χ.Υ.Τ.Α. 1ηςδιαχειριστικής ενότητας Ν.ΠΕΛΛΑΣ (Χ.Υ.Τ.Α. Αλμωπίας και εκσυγχρονισμός του υπάρχοντος βιολογικού)».

6ο
Παράταση της προθεσμίας ολοκλήρωσης της πράξης «Απασχόληση και Κοινωνική οικονομία Ευπαθών Ομάδων στο Ν.Πέλλας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013»
7ο
Ανανέωση της παραχώρησης της χρήσης, εκμετάλλευσης και διαχείρισης των καταστημάτων και της αίθουσας  συγκεντρώσεων του οικισμού ΟΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑ Ι στο Δήμο Αλμωπίας.
8ο  
Διακοπή συμμετοχής του Δήμου Αλμωπίας  στο Δίκτυο Μεσογειακών Πόλεων «ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ»
9ο
Έκτακτη επιχορήγηση του Δήμου Αλμωπίας προς το ΝΠΔΔ «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης Δήμου Αλμωπίας» (ΚΕ.Κ.Π.-Α)
10ο
Τροποποίηση της με αρίθ. 110/2014 Απόφασης Δ.Σ., ως προς τον τρόπο είσπραξης του ημερησίου ανταποδοτικού τέλους από τους προσερχόμενους στους χώρους των Λαϊκών Αγορών του Δήμου Αλμωπίας.
11ο
Άδεια για  λειτουργία επιχείρησης προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου
12ο
Χορήγηση παραγωγικής  άδειας πωλητή λαϊκών αγορών σύμφωνα με την αρίθ. 26531/17-9-2015 εισήγηση του Τμήματος Τοπικής – Οικονομικής Ανάπτυξης

13ο
Χορήγηση παραγωγικής  άδειας πωλητή λαϊκών αγορών σύμφωνα με την αρίθ. 26356/16-9-2015 εισήγηση του Τμήματος Τοπικής – Οικονομικής Ανάπτυξης

14ο
Πρόσληψη δασοπόνου με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ, δίμηνης διάρκειας για κατεπείγουσες ανάγκες
15ο
Επικαιροποίηση της αρίθ. 67/2014 ΑΔΣ για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων Τ.Κ. Φιλώτειας
16ο
Εκμίσθωση αγροτεμαχίων Λουτρακίου (πρώην Σχολική Περιουσία)
17ο
Τροποποίηση καταστάσεων βοσκής
18ο
Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος, έτους 2016  
19ο
Έγκριση μελέτης και καθορισμός του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού του έργου «Συντήρηση Δημοτικών κτιριακών υποδομών ΔΕ Αριδαίας»  
20ο
Έγκριση Πρωτοκόλλων Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής Έργων του Δήμου Αλμωπίας
21ο
Έγκριση Πρωτοκόλλων Προσωρινής Παραλαβής Έργων
22ο
Έγκριση καταστροφής άχρηστων υλικών και μεταφοράς τους  σε ειδικούς χώρους

23ο
Έγκριση αναθεώρησης και υπόλοιπο απολογιστικών ασφάλτου – Τακτοποιητικός  3ος ΑΠΕ του έργου «Ενδοδημοτική οδοποιία έδρας δήμου» 
24ο
Βεβαίωση για την καλή εκτέλεση της σύμβασης – παραλαβής υπηρεσιών που αφορά την «Μεταφορά ανακυκλώσιμων και μη ανακυκλώσιμων απορριμμάτων από το Δήμο μας   στο ΚΔΑΥ Νεοχωρούδας και στο ΧΥΤΑ του Δήμου Έδεσσας»
25ο
Έγκριση της με αρίθ. 38/2015 Απόφασης  της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας περί «2ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2015 της ΔΗΚΕΑ»
26ο
Έγκριση της με αρίθ. 54/2015 Απόφασης  της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας περί «Ορισμού Ορκωτού Λογιστή»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ




ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *