Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση των μαθητών από τις ακαδημίες του Αλμωπού Αριδαίας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Οι ακαδημίες του Αλμωπού Αριδαίας ευχαριστούν θερμά τα δημοτικά σχολεία της Αριδαίας για την υποδοχή τους στις 11/09/15 μέσα στο πλαίσιο της ενημέρωσης των μαθητών για τη λειτουργία της Ακαδημίας.

Κίνητρο η μεγάλη αγάπη μας για τον χώρο του ποδοσφαίρου. Στόχος μας η σωστή καθοδήγηση των παιδιών από έμπειρους προπονητές στις αναπτυξιακές ηλικίες και από ένα σωματείο με μεγάλη ιστορία στην ανάδειξη ταλέντων. Για να ενισχύσουμε την προσπάθεια των γυμναστών, δόθηκαν στα δημοτικά σχολεία της Αριδαίας μπάλες από την Ακαδημία μας για περισσότερο ποδόσφαιρο.



Μετά την επίσκεψή μας στο 1ο, 2ο, 3ο και 4ο δημοτικό σχολείο της Αριδαίας ακολούθησε με μεγάλη επιτυχία στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος και των προπονητών της Ακαδημίας για το έτος 2015-2016. Προηγήθηκαν πολλά παιχνίδια και πλούσιες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Ευχαριστούμε όλους, όσοι παρευρέθηκαν και συγχαίρουμε τους νικητές των δώρων, που ήταν: δύο μπάλες ποδοσφαίρου Nike, ένα πλήρες πακέτο ρουχισμού και μία ετήσια συνδρομή.




Με εκτίμηση

Χατζηγιαννίδης Χρήστος

Υπεύθυνος Ακαδημιών Αλμωπού

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *